Opinions

Read opinions about our campsite below. We encourage you to describe your feelings about your stay in Horizont Campsite. Add your opinions in the form.

 

 

Add opinion

 
 
Add opinion

* Required fields

 
 

 

 

Jesteśmy właśnie czwarty rok z rzędu tutaj. Oceniam bardzo wysoko. Sanitariaty czyste, wokół pełno atrakcji. Pole usytuowane centralnie na klifie, tuż przy zejściu na plażę. Osobiście dla mnie same plusy.

Author: Halina

Add: 19-07-2019

Wlasnie dzisiaj opuscilismy osrodek. Moge napisac ze bylo oki ale bywalismy na lepszych. Toalety i prysznice jak na taki przemial ludzi to za malo. Rano same kolejki do wc. Czysto...... no ja moge napisac ze bylo czysto ale od 22 toalety byly brudne. Super animacje dla dzieci. Brak internetu. W skali ocena od 1 ocenamysle ze dam dobre cztery.

Author: Maltanczyk

Add: 19-07-2019

Byliśmy na campingu Horyzont tydzień czasu W domku i powiem tak . Teren fajny , czysto , piękny widok , godny polecenia. Ale żeby nie było tak pięknie to znalazło by się parę minusów. Po pierwsze; Na samym początku przy meldunku jest wypełniana karta meldunkowa imię, nazwisko , nr. telefonu itd. I ok. tak powinno być TYLKO DLACZEGO KAŻĄ TĘ KARTĘ POŁOŻYĆ ZA PRZEDNIĄ SZYBĄ AUTA DANYMI DO GÓRY KTÓRE SĄ WIDOCZNE DLA KAŻDEJ OSOBY PRZECHODZĄCEJ OBOK AUTA. WEDŁUG MNIE JEST TO JAWNE ŁAMANIE PRZEPISÓW O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH. Wystarczył by sam numer rejestracyjny i data od kiedy do kiedy.Kolejna sprawa to legitymowanie osób wchodzących na teren campingu . Fajnie że coś takiego jest bo nie wejdzie nikt postronny. Tylko poczułem się jak intruz albo potencjalny złodziej gdy w przeciągu kilku minut wchodząc i wychodząc z pola kilka razy koleś z obsługi biegał za mną jak bym był jakimś terrorystą. To tak po troszeczku. BYLIŚMY RAZ I WYSTARCZY.

Author: darecki

Add: 14-07-2019

Netter Aufenthalt, sauber und ruhig

Author: Andreas+Vera

Add: 13-06-2019

SUPER POLE NAMIOTOWE.OBSŁUGA OK,WARUNKI OK,PIĘKNY WIDOK Z POLA NAMIOTOWEGO NA MORZE.BYLIŚMY Z ŻONĄ I DWÓJKĄ DZIECI W WIEKU 5-7 LAT I WYBIERAMY SIĘ W TYM ROKU PO RAZ DRUGI.POLECAM

Author: KAROL WILK

Add: 04-06-2019

Po raz drugi tu byłem i po raz drugi wyjeżdżałem niestety zły że muszę opuszczać to miejsce. Naprawdę super miejsce do wypoczynku. Do zobaczenia w przyszłym roku.

Author: kubasek

Add: 05-11-2018

Polecam wszystkim pole prowadzone w profesjonalny sposób na pewno tam wrócę

Author: Artur Piaseczno

Add: 23-08-2018

Urlop w lipcu 2018. Polecam jak najbardziej chyba jeden z najlepszych kempingów w Polsce. Czysto, boisko dla dzieci grane od rana do 23.00. Obsługa jest dla klientów. Naprawdę polecam.

Author: wojtek

Add: 20-08-2018

Polecam wszystkim wypoczynek na Horyzoncie ???????????????? pole położone nad samym morzem. Szum fal słychać zasypiając i budząc się. Coś wspaniałego!!! Wschód i zachód słońca rewelacyjnie! Byliśmy z dziećmi pierwszy raz i jesteśmy mega zadowoleni !!! Sanitaria na wysokim poziomie. Czysto miło i bezpiecznie (w nocy ochrona) Dla dzieci duużo atrakcji! Polecam!!!

Author: 2beti7

Add: 05-08-2018

Bardzo fajne miejsce czysto, miła obsługa pomocna. Warto wybrać ten obiekt polecam. Tomek z Krakowa

Author: TOMCIODR

Add: 13-06-2018

 

 

 

 

Tourist attractions

 
 

Opinions

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

HORYZONT Campsite

Żeromskiego 174 street,

84-120 Władysławowo, Poland

phone +48 58 774 86 66 (June-August)

mobile +48 500 256 556

mobile +48 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Transfer details, No Account (IBAN):

PL18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

SWIFT KOD: BIGBPLPW

All enters 1977472

Today entered 887

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Special offers and news

 

 

Kochamy zieleń ❤️🌱🌹💚☀️💛 #kempinghoryzont #kemping #nadmorzem #plaża #władysławowo #chlapowo #wakacje #lato #słońce #natura #wypoczynek #polenamiotowe #wycieczka #polska #campingfun #camping #tent #caravan #travel #trailer #poland #trip #relax #summer #holiday #campsite #sea #balticsea #beach

Post udostępniony przez HORYZONT PoleNamiotowe&Kemping (@horyzont_kemping)