Opinie

Poniżej przedstawiamy opinie o naszym polu namiotowym HORYZONT. Zapraszamy wszystkich Naszych gości do wyrażenia opinii o polu kempingowym. Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

 

Dodaj Opinie

 
 
Dodaj opinie

* Pola wymagane

 
 

 

 

Jestem właśnie na polu Horyzont...po raz już nie wiadomo który...i tak od wielu lat...najcudowniejsze miejsce na ziemii... życie się zmienia...Horyzont pozostaje...jedyne miejsce w którym można odpocząć i naładować akumulatory...i Pan właściciel który poznaje stałych bywalców... może nieśmiało ale zawsze...nie wie że na Horyzoncie odbywają się poważne rozmowy... ludzie się rozstają... ale też zakochują się...a Horyzont jest świadkiem...i pozostaje nim...i zawsze tu będę wracał...z najcudowniejszą miłością...

autor: Romek...

dodano: 24-08-2017

Piękne miejsce,czyste sanitariaty,bardzo miła obsługa i piękny widok na morze!Polecam!????????

autor: Lila

dodano: 20-08-2017

Miejsce super.Polecam wszystkim ja za rok napewno tam wrócę. Sanitaria czyste, obsługa super,zabaw dla dzieci tez nie brakuje.Gorąca polecam!!!!!

autor: Sylwia

dodano: 15-08-2017

Pierwszy raz od kilku lat spędzaliśmy tym razem krótki bo tylko tygodniowy urlop nad polskim morzem. Wybraliśmy Chłapowo i Horyzont z uwagi na położenie. Moja opinia może być delikatnie skrzywiona obiektami z południa Europy, ale do rzeczy...Miejsce przyjemne, utrzymanie terenu na poziomie wyższym niż w Europie, obsługa bardzo miła, parcele z prądem i wodą super, sklep, piekarnia, restauracja (przystępne ceny i smacznie) wszystko na miejscu. Teraz minusy wg mnie: mało koszy na śmieci, jak na duże pole zbyt małe i mało kabin prysznicowych, brak pułki czy haczyka na kosmetyczkę pod prysznicem, małe haczyki na ubrania i ręczniki, zasłonki pod prysznicem z poprzedniej epoki. Mimo tych minusów polecam i na pewno po sezonie przyjadę raz jeszcze. PS. drodzy rodacy pozdrawiajmy się ... dzień dobry nic nie kosztuje ;-)

autor: greg_EL

dodano: 07-08-2017

Pole blisko morza, sanitariaty czyste,miła obsługa (zwłaszcza pani Martyna). Właściciel troszkę niemiły z początku, ale później okazał się spoko. Serdecznie polecam

autor: Przeagi

dodano: 31-07-2017

Horyzont to już nie tylko pole namiotowe ...to drugi dom do którego wraca się tak chętnie jak do tego pierwszego bo gdzie jak gdzie ale w domu najlepiej... gdzie jak nie tu można nawiązać tyle znajomości , gdzie można odpocząć, można się pobawić , ma się swoją parcele -swoje własne miejsce, piękny widok ale przede wszystkim ma się wspaniałych ludzi i atmosfere - zarówno załoga jak i goście- zwłaszcza Państwo z Torunia ☺ cudowni i najlepsi na każdym kroku polecam Wasz -Nasz Horyzont ????

autor: Weronika

dodano: 30-10-2016

W tym roku było świetnie, cudowna atmosfera w sumie jak zawsze, nigdy nie usłyszałam słowa nie z ust obsługi, nawet jak pewnej nocy pozrywało szyberdachy z przyczep i przedsionki. Cudowna opalenizna tylko na horyzoncie :) Jak zwykle magiczne wakacje u was można spędzić

autor: Łucja

dodano: 16-09-2016

Dwie godziny temu wróciłem z rodziną u kilkudniowego urlopu spędzonego na tym polu i muszę dodać że to był nasz pierwszy raz pod namiotem i co robię? po pierwsze szukam większego namiotu bo na pewno tu wrócę, a po drugie smaruję ten komentarz bo nie mogę się powstrzymać. Jeśli mam być szczery to trochę się obawiałem imprezowiczów, nie jestem starszym panem bo mam 34 lata, ale mam 6-cio letnią córkę. Na polu w godzinach wieczornych cisza i spokój + ludzie z dozoru którzy chodzą po polu nawet w nocy. Toalety czyste i zadbane personel począwszy od panów na wejściu poprzez recepcję i panie sprzątające toalety miłe i uśmiechnięte. Szczerze polecam

autor: vince

dodano: 31-07-2016

Super Super i jeszcze raz super polecam, czysto , bardzo miła obsługa atmosfera extra widoki z klifu niezapomniane zawsze tu wracam i co roku jest coraz lepiej

autor: KasiaDM09062006

dodano: 25-07-2016

Prąd zapewniony do każdego namiotu (czasem w weekend nie dają), a łazienki hmm pomimo takiego natłoku ludzi nawet dają radę. Personel sprzątający regularnie dba o porządek, natomiast zasłonki w prysznicach są troszkę za krótkie.Na pewno wrócimy tutaj za rok. Pozdrawiamy załogę Horyzontu.

autor: Beco

dodano: 23-07-2016

 

 

 

 

Atrakcje Turystyczne

 
 

Opinie Klientów

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Pole namiotowe HORYZONT

ul. Żeromskiego 174,

84-120 Władysławowo

woj. pomorskie

tel. stacj. 58 774 86 66

tel. 500 256 556

tel. 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Nr konta:

18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

Licznik 1417969

Dziś weszło 201

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Promocje i aktualności