Opinie

Poniżej przedstawiamy opinie o naszym polu namiotowym HORYZONT. Zapraszamy wszystkich Naszych gości do wyrażenia opinii o polu kempingowym. Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

 

Dodaj Opinie

 
 
Dodaj opinie

* Pola wymagane

 
 

 

 

Byłam z rodzinką 2017r jesteśmy bardzo zadowoleni czysto miła obsługa cisza i przepiękne widoki bardzo życzliwi właściciele miła i pracowita obsługa gdy syn zgubił dowód osobisty na terenie pola został nam przesyłany za co jesteśmy bardzo wdzięczny na pewno wrócimy pozdrawiamy

autor: Teresa Kenik

dodano: 17-03-2018

Był to Nasz pierwszy pobyt pod namiotem z dwójką dzieci (córka 4 lata, syn 1 roczek). Pobyt SUPER, miejsce SUPER, klimat SUPER :) było wiele obaw i wątpliwości ale wszystko było ok, zarówno kwestia żywienia, łazienki, sąsiadów :)

autor: Michał

dodano: 15-03-2018

Witam, gorąco polecam pole Horyzont, w zeszłym roku byłem na tym polu pierwszy raz, ale napewno nie ostatni. Czyste, spokojne, bezpieczne miejsce, obsługa chętna do pomocy, szybko reaguje na wszelkie uwagi,toalety czyste i zadbane, gorąca woda pod prysznicem przez cały dzień. Generalnie miejsce godne polecenia.

autor: kubasek

dodano: 04-03-2018

Siemanko. Opinia pozytywna. Urlop lipiec 2017 (nadmienię, że to mój pierwszy wyjazd z rodziną pod namiot 2+2). Gdyby nie pogoda (co 3dzień słońce) to mógłbym się pokusić o stwierdzenie, że REWELACJA (wiem wiem właściciel nie ma na to wpływu). Camping naprawdę zadbany, czysty a przede wszystkim bezpieczny . W roku 2018 na pewno tam pojadę. Pozdrawiam piękne panie z baru nieopodal ;-)

autor: Marek zegarek

dodano: 15-11-2017

Witam polecam pole namiotowe Horyzony jest super mozna milo spedzic czas pracownicy mili bardzo chetni do pomocy wakacje spedzam tylko tam i bardzo chetnie tam wracam ...jednym slowem mila rodzinna atmosfera

autor: Myszka

dodano: 02-11-2017

Wszystkim małym i dużym:) polecam wypoczynek na Horyzoncie :))) pięknie miejsce cudowne widoki :) Pole położone nad samym morzem, szum fal wschód i zachód słońca. Wszędzie porządek czysto, sanitaria na wysokim poziomie. Po prostu wypoczynek nad polskim morzem tylko na Horyzoncie. Szczerze polecamy.

autor: Aneta

dodano: 02-11-2017

Piękne miejsce!Czysto,bardzo sympatyczna obsługa. Najpiękniejszy widok! Mógłbym na tej ławeczce siedzieć i patrzeć... Wrócimy napewno ????

autor: Martyna

dodano: 02-11-2017

Cudowny camping.mila atmosfera, mila obsługa, czysto,zadbane pole. Wypad z dziecmi to czysta przyjemnosc. Fajnie zorganizowane zajecia dla dzieciakow, plac zabaw(tylko mozna by bylo dolozyc jeszcze hustawki)ale tak poza tym plus ze sa . A widok na morze z tarasu widokowego skradl moje serce.

autor: Sufi

dodano: 02-11-2017

Jestem właśnie na polu Horyzont...po raz już nie wiadomo który...i tak od wielu lat...najcudowniejsze miejsce na ziemii... życie się zmienia...Horyzont pozostaje...jedyne miejsce w którym można odpocząć i naładować akumulatory...i Pan właściciel który poznaje stałych bywalców... może nieśmiało ale zawsze...nie wie że na Horyzoncie odbywają się poważne rozmowy... ludzie się rozstają... ale też zakochują się...a Horyzont jest świadkiem...i pozostaje nim...i zawsze tu będę wracał...z najcudowniejszą miłością...

autor: Romek...

dodano: 24-08-2017

Piękne miejsce,czyste sanitariaty,bardzo miła obsługa i piękny widok na morze!Polecam!????????

autor: Lila

dodano: 20-08-2017

 

 

 

 

Atrakcje Turystyczne

 
 

Opinie Klientów

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Pole namiotowe HORYZONT

ul. Żeromskiego 174,

84-120 Władysławowo

woj. pomorskie

tel. stacj. 58 774 86 66

tel. 500 256 556

tel. 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Nr konta:

18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

Licznik 1538546

Dziś weszło 580

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Promocje i aktualności

 

 

Kochamy zieleń ❤️🌱🌹💚☀️💛 #kempinghoryzont #kemping #nadmorzem #plaża #władysławowo #chlapowo #wakacje #lato #słońce #natura #wypoczynek #polenamiotowe #wycieczka #polska #campingfun #camping #tent #caravan #travel #trailer #poland #trip #relax #summer #holiday #campsite #sea #balticsea #beach

Post udostępniony przez HORYZONT PoleNamiotowe&Kemping (@horyzont_kemping)