Opinie

Poniżej przedstawiamy opinie o naszym polu namiotowym HORYZONT. Zapraszamy wszystkich Naszych gości do wyrażenia opinii o polu kempingowym. Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

 

Dodaj Opinie

 
 
Dodaj opinie

* Pola wymagane

 
 

 

 

Siemanko. Opinia pozytywna. Urlop lipiec 2017 (nadmienię, że to mój pierwszy wyjazd z rodziną pod namiot 2+2). Gdyby nie pogoda (co 3dzień słońce) to mógłbym się pokusić o stwierdzenie, że REWELACJA (wiem wiem właściciel nie ma na to wpływu). Camping naprawdę zadbany, czysty a przede wszystkim bezpieczny . W roku 2018 na pewno tam pojadę. Pozdrawiam piękne panie z baru nieopodal ;-)

autor: Marek zegarek

dodano: 15-11-2017

Witam polecam pole namiotowe Horyzony jest super mozna milo spedzic czas pracownicy mili bardzo chetni do pomocy wakacje spedzam tylko tam i bardzo chetnie tam wracam ...jednym slowem mila rodzinna atmosfera

autor: Myszka

dodano: 02-11-2017

Wszystkim małym i dużym:) polecam wypoczynek na Horyzoncie :))) pięknie miejsce cudowne widoki :) Pole położone nad samym morzem, szum fal wschód i zachód słońca. Wszędzie porządek czysto, sanitaria na wysokim poziomie. Po prostu wypoczynek nad polskim morzem tylko na Horyzoncie. Szczerze polecamy.

autor: Aneta

dodano: 02-11-2017

Piękne miejsce!Czysto,bardzo sympatyczna obsługa. Najpiękniejszy widok! Mógłbym na tej ławeczce siedzieć i patrzeć... Wrócimy napewno ????

autor: Martyna

dodano: 02-11-2017

Cudowny camping.mila atmosfera, mila obsługa, czysto,zadbane pole. Wypad z dziecmi to czysta przyjemnosc. Fajnie zorganizowane zajecia dla dzieciakow, plac zabaw(tylko mozna by bylo dolozyc jeszcze hustawki)ale tak poza tym plus ze sa . A widok na morze z tarasu widokowego skradl moje serce.

autor: Sufi

dodano: 02-11-2017

Jestem właśnie na polu Horyzont...po raz już nie wiadomo który...i tak od wielu lat...najcudowniejsze miejsce na ziemii... życie się zmienia...Horyzont pozostaje...jedyne miejsce w którym można odpocząć i naładować akumulatory...i Pan właściciel który poznaje stałych bywalców... może nieśmiało ale zawsze...nie wie że na Horyzoncie odbywają się poważne rozmowy... ludzie się rozstają... ale też zakochują się...a Horyzont jest świadkiem...i pozostaje nim...i zawsze tu będę wracał...z najcudowniejszą miłością...

autor: Romek...

dodano: 24-08-2017

Piękne miejsce,czyste sanitariaty,bardzo miła obsługa i piękny widok na morze!Polecam!????????

autor: Lila

dodano: 20-08-2017

Miejsce super.Polecam wszystkim ja za rok napewno tam wrócę. Sanitaria czyste, obsługa super,zabaw dla dzieci tez nie brakuje.Gorąca polecam!!!!!

autor: Sylwia

dodano: 15-08-2017

Pierwszy raz od kilku lat spędzaliśmy tym razem krótki bo tylko tygodniowy urlop nad polskim morzem. Wybraliśmy Chłapowo i Horyzont z uwagi na położenie. Moja opinia może być delikatnie skrzywiona obiektami z południa Europy, ale do rzeczy...Miejsce przyjemne, utrzymanie terenu na poziomie wyższym niż w Europie, obsługa bardzo miła, parcele z prądem i wodą super, sklep, piekarnia, restauracja (przystępne ceny i smacznie) wszystko na miejscu. Teraz minusy wg mnie: mało koszy na śmieci, jak na duże pole zbyt małe i mało kabin prysznicowych, brak pułki czy haczyka na kosmetyczkę pod prysznicem, małe haczyki na ubrania i ręczniki, zasłonki pod prysznicem z poprzedniej epoki. Mimo tych minusów polecam i na pewno po sezonie przyjadę raz jeszcze. PS. drodzy rodacy pozdrawiajmy się ... dzień dobry nic nie kosztuje ;-)

autor: greg_EL

dodano: 07-08-2017

Pole blisko morza, sanitariaty czyste,miła obsługa (zwłaszcza pani Martyna). Właściciel troszkę niemiły z początku, ale później okazał się spoko. Serdecznie polecam

autor: Przeagi

dodano: 31-07-2017

 

 

 

 

Atrakcje Turystyczne

 
 

Opinie Klientów

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Pole namiotowe HORYZONT

ul. Żeromskiego 174,

84-120 Władysławowo

woj. pomorskie

tel. stacj. 58 774 86 66

tel. 500 256 556

tel. 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Nr konta:

18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

Licznik 1497492

Dziś weszło 744

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Promocje i aktualności

 

 

Kochamy zieleń ❤️🌱🌹💚☀️💛 #kempinghoryzont #kemping #nadmorzem #plaża #władysławowo #chlapowo #wakacje #lato #słońce #natura #wypoczynek #polenamiotowe #wycieczka #polska #campingfun #camping #tent #caravan #travel #trailer #poland #trip #relax #summer #holiday #campsite #sea #balticsea #beach

Post udostępniony przez HORYZONT PoleNamiotowe&Kemping (@horyzont_kemping)