Opinie

Poniżej przedstawiamy opinie o naszym polu namiotowym HORYZONT. Zapraszamy wszystkich Naszych gości do wyrażenia opinii o polu kempingowym. Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

 

Dodaj Opinie

 
 
Dodaj opinie

* Pola wymagane

 
 

 

 

Polecam wszystkim pole prowadzone w profesjonalny sposób na pewno tam wrócę

autor: Artur Piaseczno

dodano: 23-08-2018

Urlop w lipcu 2018. Polecam jak najbardziej chyba jeden z najlepszych kempingów w Polsce. Czysto, boisko dla dzieci grane od rana do 23.00. Obsługa jest dla klientów. Naprawdę polecam.

autor: wojtek

dodano: 20-08-2018

Polecam wszystkim wypoczynek na Horyzoncie ???????????????? pole położone nad samym morzem. Szum fal słychać zasypiając i budząc się. Coś wspaniałego!!! Wschód i zachód słońca rewelacyjnie! Byliśmy z dziećmi pierwszy raz i jesteśmy mega zadowoleni !!! Sanitaria na wysokim poziomie. Czysto miło i bezpiecznie (w nocy ochrona) Dla dzieci duużo atrakcji! Polecam!!!

autor: 2beti7

dodano: 05-08-2018

Bardzo fajne miejsce czysto, miła obsługa pomocna. Warto wybrać ten obiekt polecam. Tomek z Krakowa

autor: TOMCIODR

dodano: 13-06-2018

Jedno z lepszych pól namiotowych w Polsce, jeśli nie najlepsze. Komfortowe warunki, znakomita lokalizacja, poczucie bezpieczeństwa (zwł.dla dzieci), doskonała infrastruktura, dużo atrakcji, sklepy i bary wokół, czysto, przestronnie, cały czas czynne i sprzątane sanitariaty, szybka i pomocna obsługa. Polecam z czystym sumieniem! (zresztą będziemy tam w wakacje po raz czwarty).

autor: woltus

dodano: 23-05-2018

Byłam z rodzinką 2017r jesteśmy bardzo zadowoleni czysto miła obsługa cisza i przepiękne widoki bardzo życzliwi właściciele miła i pracowita obsługa gdy syn zgubił dowód osobisty na terenie pola został nam przesyłany za co jesteśmy bardzo wdzięczny na pewno wrócimy pozdrawiamy

autor: Teresa Kenik

dodano: 17-03-2018

Był to Nasz pierwszy pobyt pod namiotem z dwójką dzieci (córka 4 lata, syn 1 roczek). Pobyt SUPER, miejsce SUPER, klimat SUPER :) było wiele obaw i wątpliwości ale wszystko było ok, zarówno kwestia żywienia, łazienki, sąsiadów :)

autor: Michał

dodano: 15-03-2018

Witam, gorąco polecam pole Horyzont, w zeszłym roku byłem na tym polu pierwszy raz, ale napewno nie ostatni. Czyste, spokojne, bezpieczne miejsce, obsługa chętna do pomocy, szybko reaguje na wszelkie uwagi,toalety czyste i zadbane, gorąca woda pod prysznicem przez cały dzień. Generalnie miejsce godne polecenia.

autor: kubasek

dodano: 04-03-2018

Siemanko. Opinia pozytywna. Urlop lipiec 2017 (nadmienię, że to mój pierwszy wyjazd z rodziną pod namiot 2+2). Gdyby nie pogoda (co 3dzień słońce) to mógłbym się pokusić o stwierdzenie, że REWELACJA (wiem wiem właściciel nie ma na to wpływu). Camping naprawdę zadbany, czysty a przede wszystkim bezpieczny . W roku 2018 na pewno tam pojadę. Pozdrawiam piękne panie z baru nieopodal ;-)

autor: Marek zegarek

dodano: 15-11-2017

Witam polecam pole namiotowe Horyzony jest super mozna milo spedzic czas pracownicy mili bardzo chetni do pomocy wakacje spedzam tylko tam i bardzo chetnie tam wracam ...jednym slowem mila rodzinna atmosfera

autor: Myszka

dodano: 02-11-2017

 

 

 

 

Atrakcje Turystyczne

 
 

Opinie Klientów

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Pole namiotowe HORYZONT

ul. Żeromskiego 174,

84-120 Władysławowo

woj. pomorskie

tel. stacj. 58 774 86 66

tel. 500 256 556

tel. 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Nr konta:

18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

Licznik 1732599

Dziś weszło 30

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Promocje i aktualności

 

 

Kochamy zieleń ❤️🌱🌹💚☀️💛 #kempinghoryzont #kemping #nadmorzem #plaża #władysławowo #chlapowo #wakacje #lato #słońce #natura #wypoczynek #polenamiotowe #wycieczka #polska #campingfun #camping #tent #caravan #travel #trailer #poland #trip #relax #summer #holiday #campsite #sea #balticsea #beach

Post udostępniony przez HORYZONT PoleNamiotowe&Kemping (@horyzont_kemping)