Opinie

Poniżej przedstawiamy opinie o naszym polu namiotowym HORYZONT. Zapraszamy wszystkich Naszych gości do wyrażenia opinii o polu kempingowym. Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

 

Dodaj Opinie

 
 
Dodaj opinie

* Pola wymagane

 
 

 

 

Horyzont to już nie tylko pole namiotowe ...to drugi dom do którego wraca się tak chętnie jak do tego pierwszego bo gdzie jak gdzie ale w domu najlepiej... gdzie jak nie tu można nawiązać tyle znajomości , gdzie można odpocząć, można się pobawić , ma się swoją parcele -swoje własne miejsce, piękny widok ale przede wszystkim ma się wspaniałych ludzi i atmosfere - zarówno załoga jak i goście- zwłaszcza Państwo z Torunia ☺ cudowni i najlepsi na każdym kroku polecam Wasz -Nasz Horyzont ????

autor: Weronika

dodano: 30-10-2016

W tym roku było świetnie, cudowna atmosfera w sumie jak zawsze, nigdy nie usłyszałam słowa nie z ust obsługi, nawet jak pewnej nocy pozrywało szyberdachy z przyczep i przedsionki. Cudowna opalenizna tylko na horyzoncie :) Jak zwykle magiczne wakacje u was można spędzić

autor: Łucja

dodano: 16-09-2016

Dwie godziny temu wróciłem z rodziną u kilkudniowego urlopu spędzonego na tym polu i muszę dodać że to był nasz pierwszy raz pod namiotem i co robię? po pierwsze szukam większego namiotu bo na pewno tu wrócę, a po drugie smaruję ten komentarz bo nie mogę się powstrzymać. Jeśli mam być szczery to trochę się obawiałem imprezowiczów, nie jestem starszym panem bo mam 34 lata, ale mam 6-cio letnią córkę. Na polu w godzinach wieczornych cisza i spokój + ludzie z dozoru którzy chodzą po polu nawet w nocy. Toalety czyste i zadbane personel począwszy od panów na wejściu poprzez recepcję i panie sprzątające toalety miłe i uśmiechnięte. Szczerze polecam

autor: vince

dodano: 31-07-2016

Super Super i jeszcze raz super polecam, czysto , bardzo miła obsługa atmosfera extra widoki z klifu niezapomniane zawsze tu wracam i co roku jest coraz lepiej

autor: KasiaDM09062006

dodano: 25-07-2016

Prąd zapewniony do każdego namiotu (czasem w weekend nie dają), a łazienki hmm pomimo takiego natłoku ludzi nawet dają radę. Personel sprzątający regularnie dba o porządek, natomiast zasłonki w prysznicach są troszkę za krótkie.Na pewno wrócimy tutaj za rok. Pozdrawiamy załogę Horyzontu.

autor: Beco

dodano: 23-07-2016

Pozdrawiam i serdecznie dziękuję całej załodze "Horyzontu" a szczególnie dziewczynom dbającym o czystość w pomieszczeniach sanitarnych! Pole zadbane, o bardzo wysokim standardzie, widoki wspaniałe. Byliśmy tu 4 raz i z całą pewnością nie ostatni. To jest "nasze pole"!

autor: pegaz

dodano: 16-07-2016

Pięknie położony Camping/Pole namiotowe na klifie. Czułam się, jakbym mieszkała na dachu świata. Prawie z każdego miejsca było widać morze. Atuty tego miejsca to piękna zadbana roślinność, czystość, spokój, kultura osobista Załogi, bliskość: świeżo wybrukowanego dogodnego zejścia na piękną szeroką plażę, piekarni, karczmy kaszubskiej ( zestaw dwudaniowy - danie dnia 17,00 zł), przystanku PKS. Gratuluję Właścicielowi pięknego obiektu i życzę dalszego jego rozwoju. Cieplutko pozdrawiam !

autor: Dana

dodano: 14-07-2016

Horyzont super miejsce...miła obsługa...zawsze pomogą..wszędzie czysto i ładnie naprawdę polecam...na pewno tam wrócimy dziekujemy

autor: Andżelika

dodano: 14-07-2016

Uwielbiam szum morza o poranku,ktory budził mnie co rano i slonce co wypedzalo z namiotu jakby chcialo powiedzieć nie spac zwiedzac...A jest powod bo Horyzont jest świetną baza wypadową m.in na Hel Rozewie...Dodatkowym atutem jest zejscie na plaze tuz za rogiem w cieniu drzew po krotkim spacerze schodzi sie na rozlegla plażę z pieknymi widokami z jednej strony na imponujacych rozmiarow klif a z drugiej na nasze piekne morze. Pole namiotowe odwiedzam juz 6 rok z rzędu i jak narazie nie znudzilo mi sie.Coc co roku mowimy sobie ze tym razem pojedziemy gdzie indziej ze juz starczy to i tak zawsze wracamy bo jest po prostu bajecznie , bezpiecznie czysto i miło.Nie wyobrazem sobie bysmy mogli nocowac na innym polu namiotowym. Pozdrawiamy i do zobaczenia juz w lipcu :-)

autor: Aneta

dodano: 07-06-2016

Ja jestem mega zadowolony z tego campingu. Po powrocie z majówki mogę stwierdzić że równa się on z europejskimi standardami. Jadąc na Hel oglądałem inne które znajdują się w Jastarni i na Helu ale one pamiętają jeszcze komunę a kosztują jak pięciogwiazdkowe hotele. Tu cena jest atrakcyja i jest bardzo czysto a do tego super obsługa która czekała na mnie do wieczora żeby podłączyć mi prąd. Polecam bardzo tym którzy mają problem z wybraniem miejsca na wakacje. Jedna małą prośba do właściciela może warto pomyśleć o małym ogrodzeniu przy placu zabaw z uwagi na bezpieczeństwo dzieci i pobliską bramę która jest blisko ruchliwej drogi. Pozdrawiam wszystkich urlopowiczów i obsługę która uratowała mnie przed moją sklerozą- pan który nie wyłączył grzejnika jadą na wycieczkę rowerową

autor: Marcin

dodano: 30-05-2016

 

 

 

 

Atrakcje Turystyczne

 
 

Opinie Klientów

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Pole namiotowe HORYZONT

ul. Żeromskiego 174,

84-120 Władysławowo

woj. pomorskie

tel. stacj. 58 774 86 66

tel. 500 256 556

tel. 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Nr konta:

18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

Licznik 1367238

Dziś weszło 330

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Promocje i aktualności