Opinie

Poniżej przedstawiamy opinie o naszym polu namiotowym HORYZONT. Zapraszamy wszystkich Naszych gości do wyrażenia opinii o polu kempingowym. Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

 

Dodaj Opinie

 
 
Dodaj opinie

* Pola wymagane

 
 

 

 

Właśnie wróciłem do domu z pola horyzont nie mylić z małym horyzontem. Jestem super mile zaskoczony. Byłem na wielu polach namiotowych w Polsce ale to zalicza sie do elity. Ochrona 24h monitoring kawiarnia wlascieciele i obsługa pełen profesjonalizm. Czysto schludnie. Super widoki z klifu. Bardzo mila atmosfera. Bede polecał napewno

autor: Luksus steam

dodano: 06-08-2020

byłem pierwszy raz ale bardzo mile jestem zaskczony!.super miejsce,czyściutko wszelkie problemy załatwiane od razu!właściciel konkeretny i jeżeli coś jest nie tak jak było zaplanowane od razu pomaga gościom jak tylko może.super będę polecał!

autor: bubu

dodano: 15-06-2020

Gorąco polecam, byłem tu trzy razy i będę napewno czwarty raz i napewno nie ostatni. Już nie mogę doczekać sie przyszłego lata

autor: kubasek

dodano: 23-09-2019

Jesteśmy właśnie czwarty rok z rzędu tutaj. Oceniam bardzo wysoko. Sanitariaty czyste, wokół pełno atrakcji. Pole usytuowane centralnie na klifie, tuż przy zejściu na plażę. Osobiście dla mnie same plusy.

autor: Halina

dodano: 19-07-2019

Wlasnie dzisiaj opuscilismy osrodek. Moge napisac ze bylo oki ale bywalismy na lepszych. Toalety i prysznice jak na taki przemial ludzi to za malo. Rano same kolejki do wc. Czysto...... no ja moge napisac ze bylo czysto ale od 22 toalety byly brudne. Super animacje dla dzieci. Brak internetu. W skali ocena od 1 ocenamysle ze dam dobre cztery.

autor: Maltanczyk

dodano: 19-07-2019

Byliśmy na campingu Horyzont tydzień czasu W domku i powiem tak . Teren fajny , czysto , piękny widok , godny polecenia. Ale żeby nie było tak pięknie to znalazło by się parę minusów. Po pierwsze; Na samym początku przy meldunku jest wypełniana karta meldunkowa imię, nazwisko , nr. telefonu itd. I ok. tak powinno być TYLKO DLACZEGO KAŻĄ TĘ KARTĘ POŁOŻYĆ ZA PRZEDNIĄ SZYBĄ AUTA DANYMI DO GÓRY KTÓRE SĄ WIDOCZNE DLA KAŻDEJ OSOBY PRZECHODZĄCEJ OBOK AUTA. WEDŁUG MNIE JEST TO JAWNE ŁAMANIE PRZEPISÓW O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH. Wystarczył by sam numer rejestracyjny i data od kiedy do kiedy.Kolejna sprawa to legitymowanie osób wchodzących na teren campingu . Fajnie że coś takiego jest bo nie wejdzie nikt postronny. Tylko poczułem się jak intruz albo potencjalny złodziej gdy w przeciągu kilku minut wchodząc i wychodząc z pola kilka razy koleś z obsługi biegał za mną jak bym był jakimś terrorystą. To tak po troszeczku. BYLIŚMY RAZ I WYSTARCZY.

autor: darecki

dodano: 14-07-2019

Netter Aufenthalt, sauber und ruhig

autor: Andreas+Vera

dodano: 13-06-2019

SUPER POLE NAMIOTOWE.OBSŁUGA OK,WARUNKI OK,PIĘKNY WIDOK Z POLA NAMIOTOWEGO NA MORZE.BYLIŚMY Z ŻONĄ I DWÓJKĄ DZIECI W WIEKU 5-7 LAT I WYBIERAMY SIĘ W TYM ROKU PO RAZ DRUGI.POLECAM

autor: KAROL WILK

dodano: 04-06-2019

Po raz drugi tu byłem i po raz drugi wyjeżdżałem niestety zły że muszę opuszczać to miejsce. Naprawdę super miejsce do wypoczynku. Do zobaczenia w przyszłym roku.

autor: kubasek

dodano: 05-11-2018

Polecam wszystkim pole prowadzone w profesjonalny sposób na pewno tam wrócę

autor: Artur Piaseczno

dodano: 23-08-2018

 

 

 

 

Atrakcje Turystyczne

 
 

Opinie Klientów

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Pole namiotowe HORYZONT

ul. Żeromskiego 174,

84-120 Władysławowo

woj. pomorskie

tel. stacj. 58 774 86 66

tel. 500 256 556

tel. 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Nr konta:

18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

Licznik 2261931

Dziś weszło 745

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Promocje i aktualności

 

 

Kochamy zieleń ❤️🌱🌹💚☀️💛 #kempinghoryzont #kemping #nadmorzem #plaża #władysławowo #chlapowo #wakacje #lato #słońce #natura #wypoczynek #polenamiotowe #wycieczka #polska #campingfun #camping #tent #caravan #travel #trailer #poland #trip #relax #summer #holiday #campsite #sea #balticsea #beach

Post udostępniony przez HORYZONT PoleNamiotowe&Kemping (@horyzont_kemping)