Opinie

Poniżej przedstawiamy opinie o naszym polu namiotowym HORYZONT. Zapraszamy wszystkich Naszych gości do wyrażenia opinii o polu kempingowym. Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

 

Dodaj Opinie

 
 
Dodaj opinie

* Pola wymagane

 
 

 

 

Piękne miejsce,czyste sanitariaty,bardzo miła obsługa i piękny widok na morze!Polecam!????????

autor: Lila

dodano: 20-08-2017

Miejsce super.Polecam wszystkim ja za rok napewno tam wrócę. Sanitaria czyste, obsługa super,zabaw dla dzieci tez nie brakuje.Gorąca polecam!!!!!

autor: Sylwia

dodano: 15-08-2017

Pierwszy raz od kilku lat spędzaliśmy tym razem krótki bo tylko tygodniowy urlop nad polskim morzem. Wybraliśmy Chłapowo i Horyzont z uwagi na położenie. Moja opinia może być delikatnie skrzywiona obiektami z południa Europy, ale do rzeczy...Miejsce przyjemne, utrzymanie terenu na poziomie wyższym niż w Europie, obsługa bardzo miła, parcele z prądem i wodą super, sklep, piekarnia, restauracja (przystępne ceny i smacznie) wszystko na miejscu. Teraz minusy wg mnie: mało koszy na śmieci, jak na duże pole zbyt małe i mało kabin prysznicowych, brak pułki czy haczyka na kosmetyczkę pod prysznicem, małe haczyki na ubrania i ręczniki, zasłonki pod prysznicem z poprzedniej epoki. Mimo tych minusów polecam i na pewno po sezonie przyjadę raz jeszcze. PS. drodzy rodacy pozdrawiajmy się ... dzień dobry nic nie kosztuje ;-)

autor: greg_EL

dodano: 07-08-2017

Pole blisko morza, sanitariaty czyste,miła obsługa (zwłaszcza pani Martyna). Właściciel troszkę niemiły z początku, ale później okazał się spoko. Serdecznie polecam

autor: Przeagi

dodano: 31-07-2017

Horyzont to już nie tylko pole namiotowe ...to drugi dom do którego wraca się tak chętnie jak do tego pierwszego bo gdzie jak gdzie ale w domu najlepiej... gdzie jak nie tu można nawiązać tyle znajomości , gdzie można odpocząć, można się pobawić , ma się swoją parcele -swoje własne miejsce, piękny widok ale przede wszystkim ma się wspaniałych ludzi i atmosfere - zarówno załoga jak i goście- zwłaszcza Państwo z Torunia ☺ cudowni i najlepsi na każdym kroku polecam Wasz -Nasz Horyzont ????

autor: Weronika

dodano: 30-10-2016

W tym roku było świetnie, cudowna atmosfera w sumie jak zawsze, nigdy nie usłyszałam słowa nie z ust obsługi, nawet jak pewnej nocy pozrywało szyberdachy z przyczep i przedsionki. Cudowna opalenizna tylko na horyzoncie :) Jak zwykle magiczne wakacje u was można spędzić

autor: Łucja

dodano: 16-09-2016

Dwie godziny temu wróciłem z rodziną u kilkudniowego urlopu spędzonego na tym polu i muszę dodać że to był nasz pierwszy raz pod namiotem i co robię? po pierwsze szukam większego namiotu bo na pewno tu wrócę, a po drugie smaruję ten komentarz bo nie mogę się powstrzymać. Jeśli mam być szczery to trochę się obawiałem imprezowiczów, nie jestem starszym panem bo mam 34 lata, ale mam 6-cio letnią córkę. Na polu w godzinach wieczornych cisza i spokój + ludzie z dozoru którzy chodzą po polu nawet w nocy. Toalety czyste i zadbane personel począwszy od panów na wejściu poprzez recepcję i panie sprzątające toalety miłe i uśmiechnięte. Szczerze polecam

autor: vince

dodano: 31-07-2016

Super Super i jeszcze raz super polecam, czysto , bardzo miła obsługa atmosfera extra widoki z klifu niezapomniane zawsze tu wracam i co roku jest coraz lepiej

autor: KasiaDM09062006

dodano: 25-07-2016

Prąd zapewniony do każdego namiotu (czasem w weekend nie dają), a łazienki hmm pomimo takiego natłoku ludzi nawet dają radę. Personel sprzątający regularnie dba o porządek, natomiast zasłonki w prysznicach są troszkę za krótkie.Na pewno wrócimy tutaj za rok. Pozdrawiamy załogę Horyzontu.

autor: Beco

dodano: 23-07-2016

Pozdrawiam i serdecznie dziękuję całej załodze "Horyzontu" a szczególnie dziewczynom dbającym o czystość w pomieszczeniach sanitarnych! Pole zadbane, o bardzo wysokim standardzie, widoki wspaniałe. Byliśmy tu 4 raz i z całą pewnością nie ostatni. To jest "nasze pole"!

autor: pegaz

dodano: 16-07-2016

 

 

 

 

Atrakcje Turystyczne

 
 

Opinie Klientów

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Pole namiotowe HORYZONT

ul. Żeromskiego 174,

84-120 Władysławowo

woj. pomorskie

tel. stacj. 58 774 86 66

tel. 500 256 556

tel. 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Nr konta:

18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

Licznik 1931665

Dziś weszło 1575

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Promocje i aktualności

 

 

Kochamy zieleń ❤️🌱🌹💚☀️💛 #kempinghoryzont #kemping #nadmorzem #plaża #władysławowo #chlapowo #wakacje #lato #słońce #natura #wypoczynek #polenamiotowe #wycieczka #polska #campingfun #camping #tent #caravan #travel #trailer #poland #trip #relax #summer #holiday #campsite #sea #balticsea #beach

Post udostępniony przez HORYZONT PoleNamiotowe&Kemping (@horyzont_kemping)