Opinie

Poniżej przedstawiamy opinie o naszym polu namiotowym HORYZONT. Zapraszamy wszystkich Naszych gości do wyrażenia opinii o polu kempingowym. Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

 

Dodaj Opinie

 
 
Dodaj opinie

* Pola wymagane

 
 

 

 

Pięknie położony Camping/Pole namiotowe na klifie. Czułam się, jakbym mieszkała na dachu świata. Prawie z każdego miejsca było widać morze. Atuty tego miejsca to piękna zadbana roślinność, czystość, spokój, kultura osobista Załogi, bliskość: świeżo wybrukowanego dogodnego zejścia na piękną szeroką plażę, piekarni, karczmy kaszubskiej ( zestaw dwudaniowy - danie dnia 17,00 zł), przystanku PKS. Gratuluję Właścicielowi pięknego obiektu i życzę dalszego jego rozwoju. Cieplutko pozdrawiam !

autor: Dana

dodano: 14-07-2016

Horyzont super miejsce...miła obsługa...zawsze pomogą..wszędzie czysto i ładnie naprawdę polecam...na pewno tam wrócimy dziekujemy

autor: Andżelika

dodano: 14-07-2016

Uwielbiam szum morza o poranku,ktory budził mnie co rano i slonce co wypedzalo z namiotu jakby chcialo powiedzieć nie spac zwiedzac...A jest powod bo Horyzont jest świetną baza wypadową m.in na Hel Rozewie...Dodatkowym atutem jest zejscie na plaze tuz za rogiem w cieniu drzew po krotkim spacerze schodzi sie na rozlegla plażę z pieknymi widokami z jednej strony na imponujacych rozmiarow klif a z drugiej na nasze piekne morze. Pole namiotowe odwiedzam juz 6 rok z rzędu i jak narazie nie znudzilo mi sie.Coc co roku mowimy sobie ze tym razem pojedziemy gdzie indziej ze juz starczy to i tak zawsze wracamy bo jest po prostu bajecznie , bezpiecznie czysto i miło.Nie wyobrazem sobie bysmy mogli nocowac na innym polu namiotowym. Pozdrawiamy i do zobaczenia juz w lipcu :-)

autor: Aneta

dodano: 07-06-2016

Ja jestem mega zadowolony z tego campingu. Po powrocie z majówki mogę stwierdzić że równa się on z europejskimi standardami. Jadąc na Hel oglądałem inne które znajdują się w Jastarni i na Helu ale one pamiętają jeszcze komunę a kosztują jak pięciogwiazdkowe hotele. Tu cena jest atrakcyja i jest bardzo czysto a do tego super obsługa która czekała na mnie do wieczora żeby podłączyć mi prąd. Polecam bardzo tym którzy mają problem z wybraniem miejsca na wakacje. Jedna małą prośba do właściciela może warto pomyśleć o małym ogrodzeniu przy placu zabaw z uwagi na bezpieczeństwo dzieci i pobliską bramę która jest blisko ruchliwej drogi. Pozdrawiam wszystkich urlopowiczów i obsługę która uratowała mnie przed moją sklerozą- pan który nie wyłączył grzejnika jadą na wycieczkę rowerową

autor: Marcin

dodano: 30-05-2016

Bardzo polecam cały ośrodek Horyzont jest niezastąpiony i już odwiedzam go od 3 lat miła obsługa oraz bardzo dobry punkt położenia parę kroków do morza jest. W tym roku również się wybieram. Pozdrawiam !

autor: Tomasz

dodano: 12-05-2016

Tegoroczną majówkę uważam za bardzo udaną na polu Horyzont:)Obsługa pola rewelacja , byliśmy tam 2 raz i wyjechaliśmy ponownie bardzo zadowoleni. Polecam wszystkim którzy chcą w spokoju i w przepięknym miejscu spędzić wolne chwile, tu na prawdę warto przyjechać , konkurencja się nie umywa ,a zwiedziliśmy już trochę pól cempingowych. Pozdrawiamy serdecznie i zapowiadamy powroty :) Ekipa z wielkim łaciatym psiakiem :)

autor: KASIA

dodano: 09-05-2016

Polecam to pole namiotowe. Obsługa SUPER. Pole zadbane czyste Super widoki na morze. ZAL ODJEZDZAC. WRACAMY Z RODZINĄ ZA ROK.

autor: artur

dodano: 13-09-2015

To były cudowne wakacje dla mojej rodziny i dla wszystkich których namówiłam na pobyt na polu namiotowym HORYZONT. Dziękuję za cudowną atmosferę, za uśmiech, mega porządek i spokojne bazpieczne noce. Pozdrowienia dla wszystkich. Ps. Spędziłam tu 7 niezapomnianych cudownych tygodni. Do zobaczenia za rok. Pozdrawiamy Ewa z rodziną i całą resztą :)

autor: Ewa

dodano: 29-08-2015

Wczoraj wróciłam z Horyzontu było super aż żal było odjeżdżać był to mój pierwszy wyjazd pod namiot wszędzie czyściutko obsługa miła i pomocna bardzo polecam na pewno jeszcze przyjadę. Pozdrawiam

autor: matola

dodano: 24-07-2015

Właśnie wróciliśmy z narzeczonym z waszego pola, aż żal mi było odjeżdżać, łzy do tej pory mam w oczach bo taka szkoda że nie mogliśmy zostać dłużej, cudowny odpoczynek mamy za sobą dzięki waszemu polu namiotowemu, są małe minusy ale o nich pisać nie będę bo nic nie znaczą, najlepsze wakacje ever, co roku będziemy was odwiedzać nigdy nam się nie znudzicie, nie patrząc na to jaka pogoda była u was zawsze świeci słońce. Pozdrawiamy całą ekipę HORYZONTU !!!

autor: Łucja

dodano: 12-07-2015

 

 

 

 

Atrakcje Turystyczne

 
 

Opinie Klientów

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Pole namiotowe HORYZONT

ul. Żeromskiego 174,

84-120 Władysławowo

woj. pomorskie

tel. stacj. 58 774 86 66

tel. 500 256 556

tel. 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Nr konta:

18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

Licznik 1931651

Dziś weszło 1561

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Promocje i aktualności

 

 

Kochamy zieleń ❤️🌱🌹💚☀️💛 #kempinghoryzont #kemping #nadmorzem #plaża #władysławowo #chlapowo #wakacje #lato #słońce #natura #wypoczynek #polenamiotowe #wycieczka #polska #campingfun #camping #tent #caravan #travel #trailer #poland #trip #relax #summer #holiday #campsite #sea #balticsea #beach

Post udostępniony przez HORYZONT PoleNamiotowe&Kemping (@horyzont_kemping)