Opinie

Poniżej przedstawiamy opinie o naszym polu namiotowym HORYZONT. Zapraszamy wszystkich Naszych gości do wyrażenia opinii o polu kempingowym. Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

 

Dodaj Opinie

 
 
Dodaj opinie

* Pola wymagane

 
 

 

 

Pozdrowienia dla Wandzi Lichańskiej, osoba ta zajmuje się czystością w Horyzoncie :) Pozdrawiam również właściciela Pana Piotra :)

autor: martulka1212

dodano: 11-07-2015

Rok temu nie wyobrażałam sobie życia w kampingu, dopóki nie przyjechałam do was. Przekonałam się i spodobało mi się do tego stopnia że już za 8 dni wracamy z mężem :D szkoda tylko że wifi ma zasięg tylko przy recepcji, mimo to polecam ! Pozdrawiam :)

autor: Nitka

dodano: 01-07-2015

pole cudowne wszystkim polecam czasami tylko nie było zasiegu wi/fi był tylko przy recepcji ale czystość oceniam na 6 panie dbające o czystość w łazienkach bardzo miłe i sympatyczne. widoki cudowne na pewno nie raz jeszcze wrócę do mojego kochanego horyzontu widoki przepiękne w lipcu jesteśmy pozdrawiamy adaś ania marek z gąbina dozobaczenia

autor: marek11

dodano: 06-06-2015

Po co mam się rozpisywać co to za miejsce... Poprostu pakujcie się w wakacje i przyjeżdżajcie z rodziną i znajomymi aż żal było wracać do domu . Jednym słowem super!!! W tym roku też będziemy !! Pozdrawiamy anka marek adaś

autor: marekw11

dodano: 05-06-2015

Pole godne polecenia .Wysoki standard.Byłem w w 2012 2013. Przyczepa Niewiadów.Jestem z wrocka . Polecam wszystkim. Niesamowite widoki o wschodzie słońca :)

autor: maniek

dodano: 05-04-2015

pole naprawdę godne polecenia my byliśmy zestawem z własną przyczepą parcela z wodą, prądem i kanalizacją dzieciaki zachwycone widok z klifu piękny szczególnie rano z kawką siadałem na ławeczce i podziwiałem, pizza z Władysławowa trafia (zamawialiśmy)odbiór z przed bramy, boisko szczególnie wieczorem z dzieciakami super zabawa. Naprawdę polecamy my jeszcze wrócimy

autor: iras

dodano: 13-01-2015

bardzo fajne i ciekawe miejsce na spedzenie urlopu z dziecmi.bardzo czysto ,obsluga mila,no i na dodatek restalracje w okolicy tanie.jedno zastrzezenie to ochrona mogla by zwracaj uwage na dzieci zeby same nie wychodzily za teren pola.ps nie zawsze mozna tych urwisow dopilnowac.:)

autor: patrycja

dodano: 03-01-2015

Pierwszy rok spędziliśmy wakacje na polu Horyzont w przyczepie campingowej atmosfera fajna obiekt jak na pole campingowe na wysokim poziomie, boisko super dziewczyny zadowolone mieliśmy wynajętą przyczepę szkoda że turyści nie szanują bo okna poniszczone ,roletki pozrywane ale nikt nie wini właścicieli było super wracamy za rok

autor: Agnieszka

dodano: 08-10-2014

Witam! Miejsce naprawdę godne polecenia. Czysto, miło, cicho, blisko zejścia jesteśmy serio zadowoleni :) Pozdrawiam i Polecam :)

autor: Matesz

dodano: 07-09-2014

Witam jestem właśnie 8 dzień na horyzoncie i naprawdę jestem zachwycony miejscem sanitariaty czyste obsługa profesjonalna czystość i ład na polu w łaźniach i placu zabaw dla rodziny z dzieciakami zajefajne miejsce polecam

autor: iras

dodano: 22-08-2014

 

 

 

 

Atrakcje Turystyczne

 
 

Opinie Klientów

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Pole namiotowe HORYZONT

ul. Żeromskiego 174,

84-120 Władysławowo

woj. pomorskie

tel. stacj. 58 774 86 66

tel. 500 256 556

tel. 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Nr konta:

18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

Licznik 1931661

Dziś weszło 1571

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Promocje i aktualności

 

 

Kochamy zieleń ❤️🌱🌹💚☀️💛 #kempinghoryzont #kemping #nadmorzem #plaża #władysławowo #chlapowo #wakacje #lato #słońce #natura #wypoczynek #polenamiotowe #wycieczka #polska #campingfun #camping #tent #caravan #travel #trailer #poland #trip #relax #summer #holiday #campsite #sea #balticsea #beach

Post udostępniony przez HORYZONT PoleNamiotowe&Kemping (@horyzont_kemping)