Opinie

Poniżej przedstawiamy opinie o naszym polu namiotowym HORYZONT. Zapraszamy wszystkich Naszych gości do wyrażenia opinii o polu kempingowym. Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

 

Dodaj Opinie

 
 
Dodaj opinie

* Pola wymagane

 
 

 

 

To były cudowne wakacje dla mojej rodziny i dla wszystkich których namówiłam na pobyt na polu namiotowym HORYZONT. Dziękuję za cudowną atmosferę, za uśmiech, mega porządek i spokojne bazpieczne noce. Pozdrowienia dla wszystkich. Ps. Spędziłam tu 7 niezapomnianych cudownych tygodni. Do zobaczenia za rok. Pozdrawiamy Ewa z rodziną i całą resztą :)

autor: Ewa

dodano: 29-08-2015

Wczoraj wróciłam z Horyzontu było super aż żal było odjeżdżać był to mój pierwszy wyjazd pod namiot wszędzie czyściutko obsługa miła i pomocna bardzo polecam na pewno jeszcze przyjadę. Pozdrawiam

autor: matola

dodano: 24-07-2015

Właśnie wróciliśmy z narzeczonym z waszego pola, aż żal mi było odjeżdżać, łzy do tej pory mam w oczach bo taka szkoda że nie mogliśmy zostać dłużej, cudowny odpoczynek mamy za sobą dzięki waszemu polu namiotowemu, są małe minusy ale o nich pisać nie będę bo nic nie znaczą, najlepsze wakacje ever, co roku będziemy was odwiedzać nigdy nam się nie znudzicie, nie patrząc na to jaka pogoda była u was zawsze świeci słońce. Pozdrawiamy całą ekipę HORYZONTU !!!

autor: Łucja

dodano: 12-07-2015

Pozdrowienia dla Wandzi Lichańskiej, osoba ta zajmuje się czystością w Horyzoncie :) Pozdrawiam również właściciela Pana Piotra :)

autor: martulka1212

dodano: 11-07-2015

Rok temu nie wyobrażałam sobie życia w kampingu, dopóki nie przyjechałam do was. Przekonałam się i spodobało mi się do tego stopnia że już za 8 dni wracamy z mężem :D szkoda tylko że wifi ma zasięg tylko przy recepcji, mimo to polecam ! Pozdrawiam :)

autor: Nitka

dodano: 01-07-2015

pole cudowne wszystkim polecam czasami tylko nie było zasiegu wi/fi był tylko przy recepcji ale czystość oceniam na 6 panie dbające o czystość w łazienkach bardzo miłe i sympatyczne. widoki cudowne na pewno nie raz jeszcze wrócę do mojego kochanego horyzontu widoki przepiękne w lipcu jesteśmy pozdrawiamy adaś ania marek z gąbina dozobaczenia

autor: marek11

dodano: 06-06-2015

Po co mam się rozpisywać co to za miejsce... Poprostu pakujcie się w wakacje i przyjeżdżajcie z rodziną i znajomymi aż żal było wracać do domu . Jednym słowem super!!! W tym roku też będziemy !! Pozdrawiamy anka marek adaś

autor: marekw11

dodano: 05-06-2015

Pole godne polecenia .Wysoki standard.Byłem w w 2012 2013. Przyczepa Niewiadów.Jestem z wrocka . Polecam wszystkim. Niesamowite widoki o wschodzie słońca :)

autor: maniek

dodano: 05-04-2015

pole naprawdę godne polecenia my byliśmy zestawem z własną przyczepą parcela z wodą, prądem i kanalizacją dzieciaki zachwycone widok z klifu piękny szczególnie rano z kawką siadałem na ławeczce i podziwiałem, pizza z Władysławowa trafia (zamawialiśmy)odbiór z przed bramy, boisko szczególnie wieczorem z dzieciakami super zabawa. Naprawdę polecamy my jeszcze wrócimy

autor: iras

dodano: 13-01-2015

bardzo fajne i ciekawe miejsce na spedzenie urlopu z dziecmi.bardzo czysto ,obsluga mila,no i na dodatek restalracje w okolicy tanie.jedno zastrzezenie to ochrona mogla by zwracaj uwage na dzieci zeby same nie wychodzily za teren pola.ps nie zawsze mozna tych urwisow dopilnowac.:)

autor: patrycja

dodano: 03-01-2015

 

 

 

 

Atrakcje Turystyczne

 
 

Opinie Klientów

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Pole namiotowe HORYZONT

ul. Żeromskiego 174,

84-120 Władysławowo

woj. pomorskie

tel. stacj. 58 774 86 66

tel. 500 256 556

tel. 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Nr konta:

18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

Licznik 2306073

Dziś weszło 283

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Promocje i aktualności

 

 

Kochamy zieleń ❤️🌱🌹💚☀️💛 #kempinghoryzont #kemping #nadmorzem #plaża #władysławowo #chlapowo #wakacje #lato #słońce #natura #wypoczynek #polenamiotowe #wycieczka #polska #campingfun #camping #tent #caravan #travel #trailer #poland #trip #relax #summer #holiday #campsite #sea #balticsea #beach

Post udostępniony przez HORYZONT PoleNamiotowe&Kemping (@horyzont_kemping)