Opinie

Poniżej przedstawiamy opinie o naszym polu namiotowym HORYZONT. Zapraszamy wszystkich Naszych gości do wyrażenia opinii o polu kempingowym. Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

 

Dodaj Opinie

 
 
Dodaj opinie

* Pola wymagane

 
 

 

 

pole naprawdę godne polecenia my byliśmy zestawem z własną przyczepą parcela z wodą, prądem i kanalizacją dzieciaki zachwycone widok z klifu piękny szczególnie rano z kawką siadałem na ławeczce i podziwiałem, pizza z Władysławowa trafia (zamawialiśmy)odbiór z przed bramy, boisko szczególnie wieczorem z dzieciakami super zabawa. Naprawdę polecamy my jeszcze wrócimy

autor: iras

dodano: 13-01-2015

bardzo fajne i ciekawe miejsce na spedzenie urlopu z dziecmi.bardzo czysto ,obsluga mila,no i na dodatek restalracje w okolicy tanie.jedno zastrzezenie to ochrona mogla by zwracaj uwage na dzieci zeby same nie wychodzily za teren pola.ps nie zawsze mozna tych urwisow dopilnowac.:)

autor: patrycja

dodano: 03-01-2015

Pierwszy rok spędziliśmy wakacje na polu Horyzont w przyczepie campingowej atmosfera fajna obiekt jak na pole campingowe na wysokim poziomie, boisko super dziewczyny zadowolone mieliśmy wynajętą przyczepę szkoda że turyści nie szanują bo okna poniszczone ,roletki pozrywane ale nikt nie wini właścicieli było super wracamy za rok

autor: Agnieszka

dodano: 08-10-2014

Witam! Miejsce naprawdę godne polecenia. Czysto, miło, cicho, blisko zejścia jesteśmy serio zadowoleni :) Pozdrawiam i Polecam :)

autor: Matesz

dodano: 07-09-2014

Witam jestem właśnie 8 dzień na horyzoncie i naprawdę jestem zachwycony miejscem sanitariaty czyste obsługa profesjonalna czystość i ład na polu w łaźniach i placu zabaw dla rodziny z dzieciakami zajefajne miejsce polecam

autor: iras

dodano: 22-08-2014

Witam polecam wczystkim to mijesce, ja byłem widziałem i było zajebiście, za rok zanów jadę właśnie na HORYZONT pozdrawiam wszystkich pracowników tego pola bo ich praca jest wyrazna gołym okiem :)

autor: Piotrek

dodano: 22-08-2014

Byliśmy tu po raz pierwszy,z perspektywy rodziny 2+2 moge powiedzieć ze speniło nasze oczekiwania w 100% wszędzie czysto i porządek, dużo miejsca dla dzieci plac zabaw bardzo fajny i boisko do piłki też super, obsługa bardzo miła i zawsze pomocna, ach i te widoki na morze bezcenne, jedyne co nam troche przeszkadzało to imprezy głośne u sąsiadów do białego rana były takie 3 noce ze człowiek nic sie nie wyspał, poprostu powinna byc jakaś cisza nocna nie mówie ze wszyscy musza spać, imprezować można na mieście a nie na polu gdzie większość to rodziny z dziećmi.

autor: justyna b

dodano: 15-08-2014

Pole jest umiejscowione wprost idealnie wszyscy co marudzą na usytuowanie Chłapowa i klif powinni korzystać z tego zejścia na plażę. Jedyny minus to marna infrastruktura ze tak powiem kuchenna 2 mikroskopijne lodówki i 4 stoły na tak wielki kemping to śmiech na sali :) no i jedyny zgrzyt to kradzieże jedzenia z tych lodówek ale to już wina ludzi a nie organizatorów. W sumie polecam z czystym sumieniem Pozdrawiam Leszek

autor: Leszek

dodano: 14-08-2014

widok lepszy niż w niejednym apartamencie! Trafiło nam się miejsce przy samej siatce na końcu klifu :> sanitariaty czyściutkie. Za każdym razem kiedy wchodziłam, były panie do sprzątania. Ochrona działała jak należy, wieczorem bez karty wejść by się nie udało. Przemiła obsługa.

autor: mp

dodano: 13-08-2014

Na tym polu namiotowym byłem już drugi raz. Jak poprzednio było czystko, sterylnie i całkiem swobodnie jak na takie tłumy ludzi jakie zameldowały się w tym roku nad morzem.Trzeba przyznać, że atmosfera jest bardzo dobra a ekipa pola uwija się aby wszystko było tak jak powinno być. Niestety trafiliśmy na kiepskich sąsiadów i niestety przez trzy noce był problem ze spaniem. Nie wiem co robiła ochrona w te noce bo cicho nie było i to przez dłuższy czas. Całe szczęście, że w końcu właściciel pola wziął sprawy w swoje ręce po akcji, która działa się o 5 nad ranem. Całe to wydarzenia rzuca cień na pobyt, który trwał tydzień z czego trzy noce spędziliśmy w kiepskich nastrojach i średnio wyspani. Wiem, że to nie wina właściciela ale można było trochę wcześniej zażegnać tej sytuacji albo ewentualnie jakoś zrekompensować zszargane nerwy. Myślę, że będzie więcej takich opinii gdyż odgłosy Pruszkowian mogły obudzić całe pole namiotowe.

autor: kolek

dodano: 11-08-2014

 

 

 

 

Atrakcje Turystyczne

 
 

Opinie Klientów

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Pole namiotowe HORYZONT

ul. Żeromskiego 174,

84-120 Władysławowo

woj. pomorskie

tel. stacj. 58 774 86 66

tel. 500 256 556

tel. 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Nr konta:

18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

Licznik 1776768

Dziś weszło 113

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Promocje i aktualności

 

 

Kochamy zieleń ❤️🌱🌹💚☀️💛 #kempinghoryzont #kemping #nadmorzem #plaża #władysławowo #chlapowo #wakacje #lato #słońce #natura #wypoczynek #polenamiotowe #wycieczka #polska #campingfun #camping #tent #caravan #travel #trailer #poland #trip #relax #summer #holiday #campsite #sea #balticsea #beach

Post udostępniony przez HORYZONT PoleNamiotowe&Kemping (@horyzont_kemping)