Opinie

Poniżej przedstawiamy opinie o naszym polu namiotowym HORYZONT. Zapraszamy wszystkich Naszych gości do wyrażenia opinii o polu kempingowym. Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

 

Dodaj Opinie

 
 
Dodaj opinie

* Pola wymagane

 
 

 

 

prosimy o ładną pogodę drogi horyzoncie ps.najlepiej od 17 sierpnia!

autor: lula

dodano: 08-08-2014

Byliśmy w tym roku po raz pierwszy na tym kempingu i jestem naprawdę mile zaskoczona. Aż szkoda było wyjeżdzać. Kemping jest położony w super miejscu, jest blisko do morza i do centrum. Niezwykłe widoki i wspaniałe wspomnienia pozostaną na długo. Dotego personel "zawsze uśmiechnięty" oraz Niesamowita atmosfera sprawiają że chcę się tam wracać. Do zobaczenia za rok :D :)

autor: CSMK

dodano: 07-08-2014

Byłam w zeszłym roku aż dwukrotnie w czerwcu i w sierpniu i z miłą chęcią wracam tam w tym roku, już za tydzień. Pole namiotowe zadbane, bardzo dobrze zorganizowane. Przede wszystkim wspaniały właściciel i obsługa, która nigdy nie odmówi pomocy!!! Piękne widoki, blisko do morza czystość, porządek i bezpieczeństwo. POLECAM SERDECZNIE :)=o)

autor: Patrycja

dodano: 06-08-2014

Polecam wszystkim jako czlonek wielu ogranizacji kampingowy od lat karawaningowiec.eu, karavaning.pl i camperteamu polecam wszystkimi. Co jest najwazniejsze swoboda. W najlbliższym czasie na tym kampingu bedzie organizowny Zlot Campingowy o szczególach będzie informacja na forum organizatora i na stronach Campingu Horyzont jako gospodarza.

autor: Kondzio

dodano: 05-08-2014

Nazwa ,,pole" jest nie na miejscu.Jest to uczciwy Campinig,bardzo bezpieczny z dobrą infrastrukturą,ładnym widokiem na morze,dobrym położeniem.W ciągu czterdziestu lat przejechałem całe wybrzeże wielokrotnie i zajrzałem we wszystkie możliwe miejsca i to z niewielu (bliskość plaży,rozrywki,bezpieczeństwa,miłej obsługi,czystości itd)na prawdę polecam.

autor: Wojtek

dodano: 31-07-2014

Najlepiej zadbane pole namiotowe jakie kiedykolwiek widziałem. Jutro tam będziemy z żoną kolejny raz :) polecam

autor: Michał R.

dodano: 29-07-2014

W każde wakacje jeździłem w nowe miejsca,do różnych miejscowości,lecz gdy trafiłem do tego ośrodka wiem że w przyszłym roku do niego wrócę.Ludzie z obsługi bardzo mili,zawsze można liczyć na pomoc,łazienki zawsze czyste(ukłony dla pań które o to dbają)wszystko ma tu swoje miejsce,a widok z klifu? Cudny,wschody i zachody niezapomniane,wszędzie blisko.To po prostu trzeba zobaczyć samemu,polecam

autor: Darek

dodano: 27-07-2014

Moge wystawic jedynie bardzo dobra ocene tego campingu W 2013 bylismy tu pierwszy raz i tak sie nam spodobalo ze i w tym roku tez tu pzyjechalismy w skrocie camping bardzo zadbany trawka strzyzona codziennie toalety sprzatane przez personel 3 razy dziennie monitoring video (spokojny jestem o moja coreczke)ochrona calodobowa straznik przy wejsciu wejscie tylko za karta maldunkowa nie slyszalem o jakiejkolwiek kradziezy aneks kuchenny sala telewizyjna lodowki place zabaw dla dzieci szybkie zejscie do plazy 5 min personel bardzo grzeczny i pomocny w kadym temacie az milo No i co najwazniejsze kliff widok ten zapiera az dech w piersiach i napewno wroce tu w 2015 roku szczerze poleacam ps .jedynie minus za wifi mamy 21 wiek a tu jedynie pry recepcji i to trzeba miec szczescie takze na internet nie ma co liczyc i to jest nie tylko moja opinia pozdrawiam i zycze pogody Bonio

autor: bonio

dodano: 26-07-2014

Pole OK warunki dobre widok super. ALE Minus za opłaty. Ogólnie cennik przyzwoity ale sposób liczenie niezrozumiały. Doba to doba jak można liczyć dobę od 6:00 do 24:00. Będąc od niedzieli do soboty jest 6 dób a nie 7. To że przyjechaliśmy w niedziele rano to policzono nam dodatkowa dobę. Nie chodzi o kilka złotych tylko sposób liczenie którego nie spotyka się na innych kampingach w całej Europie. Doba to doba. Poza tym OK odpowiedz: W dniu wyjazdu doba liczona była do godziny 24.00. Pozdrawiam i zapraszam

autor: Iga

dodano: 24-07-2014

Dzisiaj właśnie wrocilem do domku:-( Zawiozlem pogode ze soba ale ja tam zostawilem:-) Kto sie wacha nke ma o co!!! Bylem pierwszy raz ale WARTO BYLO JECHAC 15 GODZIN!!! Super pole kempingowe!!! Bardzo czysto!!! (Szacunek i podziekowania dla pan które NON STOP sprzataja ubikacje) Bardzo czyste i zadbane pole!!! Bezpiecznie!!! Okna mialem otwarte i nic nie zginelo:-) Bardzo mila obsluga!!! (Tylko ta pani w recepcji blondynka wiecej usmiechu:-)) Poprostu POLECAM!!! SUPER POLE W SUPER LOKALIZACJI I DOBRE ZEJSCIE NA PLAZE ;-) DO wlascicieli:-) Zrobcie cos z wifi zeby bylo na calym polu :-) sygnal wzmocnijcie :-) Tak trzymac i mam nadzieje do zobaczebia za rok :-) Dziekuje !!!!!!!!!!!! Marek z Tarnowa z rodzina.

autor: Marek Tarnów

dodano: 23-07-2014

 

 

 

 

Atrakcje Turystyczne

 
 

Opinie Klientów

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Pole namiotowe HORYZONT

ul. Żeromskiego 174,

84-120 Władysławowo

woj. pomorskie

tel. stacj. 58 774 86 66

tel. 500 256 556

tel. 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Nr konta:

18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

Licznik 1822335

Dziś weszło 162

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Promocje i aktualności

 

 

Kochamy zieleń ❤️🌱🌹💚☀️💛 #kempinghoryzont #kemping #nadmorzem #plaża #władysławowo #chlapowo #wakacje #lato #słońce #natura #wypoczynek #polenamiotowe #wycieczka #polska #campingfun #camping #tent #caravan #travel #trailer #poland #trip #relax #summer #holiday #campsite #sea #balticsea #beach

Post udostępniony przez HORYZONT PoleNamiotowe&Kemping (@horyzont_kemping)