Opinie

Poniżej przedstawiamy opinie o naszym polu namiotowym HORYZONT. Zapraszamy wszystkich Naszych gości do wyrażenia opinii o polu kempingowym. Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

 

Dodaj Opinie

 
 
Dodaj opinie

* Pola wymagane

 
 

 

 

Byliśmy tu po raz pierwszy,z perspektywy rodziny 2+2 moge powiedzieć ze speniło nasze oczekiwania w 100% wszędzie czysto i porządek, dużo miejsca dla dzieci plac zabaw bardzo fajny i boisko do piłki też super, obsługa bardzo miła i zawsze pomocna, ach i te widoki na morze bezcenne, jedyne co nam troche przeszkadzało to imprezy głośne u sąsiadów do białego rana były takie 3 noce ze człowiek nic sie nie wyspał, poprostu powinna byc jakaś cisza nocna nie mówie ze wszyscy musza spać, imprezować można na mieście a nie na polu gdzie większość to rodziny z dziećmi.

autor: justyna b

dodano: 15-08-2014

Pole jest umiejscowione wprost idealnie wszyscy co marudzą na usytuowanie Chłapowa i klif powinni korzystać z tego zejścia na plażę. Jedyny minus to marna infrastruktura ze tak powiem kuchenna 2 mikroskopijne lodówki i 4 stoły na tak wielki kemping to śmiech na sali :) no i jedyny zgrzyt to kradzieże jedzenia z tych lodówek ale to już wina ludzi a nie organizatorów. W sumie polecam z czystym sumieniem Pozdrawiam Leszek

autor: Leszek

dodano: 14-08-2014

widok lepszy niż w niejednym apartamencie! Trafiło nam się miejsce przy samej siatce na końcu klifu :> sanitariaty czyściutkie. Za każdym razem kiedy wchodziłam, były panie do sprzątania. Ochrona działała jak należy, wieczorem bez karty wejść by się nie udało. Przemiła obsługa.

autor: mp

dodano: 13-08-2014

Na tym polu namiotowym byłem już drugi raz. Jak poprzednio było czystko, sterylnie i całkiem swobodnie jak na takie tłumy ludzi jakie zameldowały się w tym roku nad morzem.Trzeba przyznać, że atmosfera jest bardzo dobra a ekipa pola uwija się aby wszystko było tak jak powinno być. Niestety trafiliśmy na kiepskich sąsiadów i niestety przez trzy noce był problem ze spaniem. Nie wiem co robiła ochrona w te noce bo cicho nie było i to przez dłuższy czas. Całe szczęście, że w końcu właściciel pola wziął sprawy w swoje ręce po akcji, która działa się o 5 nad ranem. Całe to wydarzenia rzuca cień na pobyt, który trwał tydzień z czego trzy noce spędziliśmy w kiepskich nastrojach i średnio wyspani. Wiem, że to nie wina właściciela ale można było trochę wcześniej zażegnać tej sytuacji albo ewentualnie jakoś zrekompensować zszargane nerwy. Myślę, że będzie więcej takich opinii gdyż odgłosy Pruszkowian mogły obudzić całe pole namiotowe.

autor: kolek

dodano: 11-08-2014

prosimy o ładną pogodę drogi horyzoncie ps.najlepiej od 17 sierpnia!

autor: lula

dodano: 08-08-2014

Byliśmy w tym roku po raz pierwszy na tym kempingu i jestem naprawdę mile zaskoczona. Aż szkoda było wyjeżdzać. Kemping jest położony w super miejscu, jest blisko do morza i do centrum. Niezwykłe widoki i wspaniałe wspomnienia pozostaną na długo. Dotego personel "zawsze uśmiechnięty" oraz Niesamowita atmosfera sprawiają że chcę się tam wracać. Do zobaczenia za rok :D :)

autor: CSMK

dodano: 07-08-2014

Byłam w zeszłym roku aż dwukrotnie w czerwcu i w sierpniu i z miłą chęcią wracam tam w tym roku, już za tydzień. Pole namiotowe zadbane, bardzo dobrze zorganizowane. Przede wszystkim wspaniały właściciel i obsługa, która nigdy nie odmówi pomocy!!! Piękne widoki, blisko do morza czystość, porządek i bezpieczeństwo. POLECAM SERDECZNIE :)=o)

autor: Patrycja

dodano: 06-08-2014

Polecam wszystkim jako czlonek wielu ogranizacji kampingowy od lat karawaningowiec.eu, karavaning.pl i camperteamu polecam wszystkimi. Co jest najwazniejsze swoboda. W najlbliższym czasie na tym kampingu bedzie organizowny Zlot Campingowy o szczególach będzie informacja na forum organizatora i na stronach Campingu Horyzont jako gospodarza.

autor: Kondzio

dodano: 05-08-2014

Nazwa ,,pole" jest nie na miejscu.Jest to uczciwy Campinig,bardzo bezpieczny z dobrą infrastrukturą,ładnym widokiem na morze,dobrym położeniem.W ciągu czterdziestu lat przejechałem całe wybrzeże wielokrotnie i zajrzałem we wszystkie możliwe miejsca i to z niewielu (bliskość plaży,rozrywki,bezpieczeństwa,miłej obsługi,czystości itd)na prawdę polecam.

autor: Wojtek

dodano: 31-07-2014

Najlepiej zadbane pole namiotowe jakie kiedykolwiek widziałem. Jutro tam będziemy z żoną kolejny raz :) polecam

autor: Michał R.

dodano: 29-07-2014

 

 

 

 

Atrakcje Turystyczne

 
 

Opinie Klientów

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Pole namiotowe HORYZONT

ul. Żeromskiego 174,

84-120 Władysławowo

woj. pomorskie

tel. stacj. 58 774 86 66

tel. 500 256 556

tel. 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Nr konta:

18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

Licznik 1929380

Dziś weszło 1585

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Promocje i aktualności

 

 

Kochamy zieleń ❤️🌱🌹💚☀️💛 #kempinghoryzont #kemping #nadmorzem #plaża #władysławowo #chlapowo #wakacje #lato #słońce #natura #wypoczynek #polenamiotowe #wycieczka #polska #campingfun #camping #tent #caravan #travel #trailer #poland #trip #relax #summer #holiday #campsite #sea #balticsea #beach

Post udostępniony przez HORYZONT PoleNamiotowe&Kemping (@horyzont_kemping)