Opinie

Poniżej przedstawiamy opinie o naszym polu namiotowym HORYZONT. Zapraszamy wszystkich Naszych gości do wyrażenia opinii o polu kempingowym. Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

 

Dodaj Opinie

 
 
Dodaj opinie

* Pola wymagane

 
 

 

 

Bardzo dobre warunki. Pole przemyślane i dobrze usytuowane. Blisko zejście do morza i kawałek do centrum Władka. Sanitariaty czyste, niezależnie od pory dnia i nocy. Obsługa miła i bardzo uczynna. POLECAM

autor: mrmis

dodano: 21-07-2014

Byłem tam z całą rodziną przez ostatnie trzy lata zarówno pod namiotem jak również wynajmowałem przyczepę, muszę stwierdzić, iż jest w tym miejscu coś magicznego. Pomimo kilku dniowego pobytu w innych miejscach, co roku wjeżdżamy choćby na parę dni. W tym roku również wybieramy się. Pozdrowienia z Bełchatowa.

autor: eddyiron

dodano: 20-07-2014

Bylismy w czerwcu. Mila i pomocna obsluga. Zajechalismy przed polnoca i stroz nie robil zadnych problemow, podlaczyl prad i poszlismy spokojnie spac :) Czyste lazienki, ciepla woda! W tym roku jeszcze tam wrocimy :)

autor: Aga

dodano: 19-07-2014

Moje ulubione pole namiotowe ;) czuję że w tym roku też się tam zjawię :))))))

autor: ernest90s

dodano: 18-07-2014

byłam w tym sezonie na polu horyzont i jesteśmy z rodziną pod wielkim wrażeniem pozdrawiam całą obsługę a najbardziej panie sprzątające i dbające o czystość wszystkim przyszłym potencjalnym klientom serdecznie polecamy na pewno wrócimy za rok

autor: mirela

dodano: 17-07-2014

to pole jest świetne nie ma lepszego na całym wybrzeżu daje 10000/10

autor: wiktor

dodano: 11-07-2014

Cudownie!!! Szczególnie polecam rodzinom z dziećmi. Bezpiecznie, czysto i świetna obsługa... rewelacja. Za rok wracamy do Was :)

autor: Magda

dodano: 10-07-2014

pole cudowne wszystkim polecam czasami tylko nie było zasiegu wifi był tylko przy recepcji ale czystość oceniam na 6 dzieczynki dbające o czystość w łazienkach bardzo miłe i sympatyczne. widoki cudowne napewno nie raz jeszcze wrócę do mojego kochanego sektoru B (dla zakochanych)

autor: Olsztynianka

dodano: 10-07-2014

Wczoraj wróciłam z wakacji, które spędziłam na HORYZONCIE. Widoki piękne!!! Podziękowania dla całej obsługi, pozdrowienia dla dziewczyn dbających o czystość w łazienkach - " PIĄTKA + " wrócę na pewno za rok ! :) Koleżanka z pracy po obejrzeniu zdjęć z mojego pobytu wybiera się do was za kilka dni. Pozdrawiam Ania :) 

autor: ANKA

dodano: 08-07-2014

Polecamy:) Czyste łazienki!!! Obsługa sympatyczna i uczynna. Pole ma "taras widokowy" z widokiem na morze, wychodząc z pola namiotowego jest łagodne zejście płytami betonowymi do samej plaży. Dziękujemy i jeszcze raz POLECAMY

autor: ere

dodano: 07-07-2014

 

 

 

 

Atrakcje Turystyczne

 
 

Opinie Klientów

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Pole namiotowe HORYZONT

ul. Żeromskiego 174,

84-120 Władysławowo

woj. pomorskie

tel. stacj. 58 774 86 66

tel. 500 256 556

tel. 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Nr konta:

18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

Licznik 1822356

Dziś weszło 183

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Promocje i aktualności

 

 

Kochamy zieleń ❤️🌱🌹💚☀️💛 #kempinghoryzont #kemping #nadmorzem #plaża #władysławowo #chlapowo #wakacje #lato #słońce #natura #wypoczynek #polenamiotowe #wycieczka #polska #campingfun #camping #tent #caravan #travel #trailer #poland #trip #relax #summer #holiday #campsite #sea #balticsea #beach

Post udostępniony przez HORYZONT PoleNamiotowe&Kemping (@horyzont_kemping)