Opinie

Poniżej przedstawiamy opinie o naszym polu namiotowym HORYZONT. Zapraszamy wszystkich Naszych gości do wyrażenia opinii o polu kempingowym. Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

 

Dodaj Opinie

 
 
Dodaj opinie

* Pola wymagane

 
 

 

 

W każde wakacje jeździłem w nowe miejsca,do różnych miejscowości,lecz gdy trafiłem do tego ośrodka wiem że w przyszłym roku do niego wrócę.Ludzie z obsługi bardzo mili,zawsze można liczyć na pomoc,łazienki zawsze czyste(ukłony dla pań które o to dbają)wszystko ma tu swoje miejsce,a widok z klifu? Cudny,wschody i zachody niezapomniane,wszędzie blisko.To po prostu trzeba zobaczyć samemu,polecam

autor: Darek

dodano: 27-07-2014

Moge wystawic jedynie bardzo dobra ocene tego campingu W 2013 bylismy tu pierwszy raz i tak sie nam spodobalo ze i w tym roku tez tu pzyjechalismy w skrocie camping bardzo zadbany trawka strzyzona codziennie toalety sprzatane przez personel 3 razy dziennie monitoring video (spokojny jestem o moja coreczke)ochrona calodobowa straznik przy wejsciu wejscie tylko za karta maldunkowa nie slyszalem o jakiejkolwiek kradziezy aneks kuchenny sala telewizyjna lodowki place zabaw dla dzieci szybkie zejscie do plazy 5 min personel bardzo grzeczny i pomocny w kadym temacie az milo No i co najwazniejsze kliff widok ten zapiera az dech w piersiach i napewno wroce tu w 2015 roku szczerze poleacam ps .jedynie minus za wifi mamy 21 wiek a tu jedynie pry recepcji i to trzeba miec szczescie takze na internet nie ma co liczyc i to jest nie tylko moja opinia pozdrawiam i zycze pogody Bonio

autor: bonio

dodano: 26-07-2014

Pole OK warunki dobre widok super. ALE Minus za opłaty. Ogólnie cennik przyzwoity ale sposób liczenie niezrozumiały. Doba to doba jak można liczyć dobę od 6:00 do 24:00. Będąc od niedzieli do soboty jest 6 dób a nie 7. To że przyjechaliśmy w niedziele rano to policzono nam dodatkowa dobę. Nie chodzi o kilka złotych tylko sposób liczenie którego nie spotyka się na innych kampingach w całej Europie. Doba to doba. Poza tym OK odpowiedz: W dniu wyjazdu doba liczona była do godziny 24.00. Pozdrawiam i zapraszam

autor: Iga

dodano: 24-07-2014

Dzisiaj właśnie wrocilem do domku:-( Zawiozlem pogode ze soba ale ja tam zostawilem:-) Kto sie wacha nke ma o co!!! Bylem pierwszy raz ale WARTO BYLO JECHAC 15 GODZIN!!! Super pole kempingowe!!! Bardzo czysto!!! (Szacunek i podziekowania dla pan które NON STOP sprzataja ubikacje) Bardzo czyste i zadbane pole!!! Bezpiecznie!!! Okna mialem otwarte i nic nie zginelo:-) Bardzo mila obsluga!!! (Tylko ta pani w recepcji blondynka wiecej usmiechu:-)) Poprostu POLECAM!!! SUPER POLE W SUPER LOKALIZACJI I DOBRE ZEJSCIE NA PLAZE ;-) DO wlascicieli:-) Zrobcie cos z wifi zeby bylo na calym polu :-) sygnal wzmocnijcie :-) Tak trzymac i mam nadzieje do zobaczebia za rok :-) Dziekuje !!!!!!!!!!!! Marek z Tarnowa z rodzina.

autor: Marek Tarnów

dodano: 23-07-2014

Bardzo dobre warunki. Pole przemyślane i dobrze usytuowane. Blisko zejście do morza i kawałek do centrum Władka. Sanitariaty czyste, niezależnie od pory dnia i nocy. Obsługa miła i bardzo uczynna. POLECAM

autor: mrmis

dodano: 21-07-2014

Byłem tam z całą rodziną przez ostatnie trzy lata zarówno pod namiotem jak również wynajmowałem przyczepę, muszę stwierdzić, iż jest w tym miejscu coś magicznego. Pomimo kilku dniowego pobytu w innych miejscach, co roku wjeżdżamy choćby na parę dni. W tym roku również wybieramy się. Pozdrowienia z Bełchatowa.

autor: eddyiron

dodano: 20-07-2014

Bylismy w czerwcu. Mila i pomocna obsluga. Zajechalismy przed polnoca i stroz nie robil zadnych problemow, podlaczyl prad i poszlismy spokojnie spac :) Czyste lazienki, ciepla woda! W tym roku jeszcze tam wrocimy :)

autor: Aga

dodano: 19-07-2014

Moje ulubione pole namiotowe ;) czuję że w tym roku też się tam zjawię :))))))

autor: ernest90s

dodano: 18-07-2014

byłam w tym sezonie na polu horyzont i jesteśmy z rodziną pod wielkim wrażeniem pozdrawiam całą obsługę a najbardziej panie sprzątające i dbające o czystość wszystkim przyszłym potencjalnym klientom serdecznie polecamy na pewno wrócimy za rok

autor: mirela

dodano: 17-07-2014

to pole jest świetne nie ma lepszego na całym wybrzeżu daje 10000/10

autor: wiktor

dodano: 11-07-2014

 

 

 

 

Atrakcje Turystyczne

 
 

Opinie Klientów

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Pole namiotowe HORYZONT

ul. Żeromskiego 174,

84-120 Władysławowo

woj. pomorskie

tel. stacj. 58 774 86 66

tel. 500 256 556

tel. 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Nr konta:

18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

Licznik 1929436

Dziś weszło 1641

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Promocje i aktualności

 

 

Kochamy zieleń ❤️🌱🌹💚☀️💛 #kempinghoryzont #kemping #nadmorzem #plaża #władysławowo #chlapowo #wakacje #lato #słońce #natura #wypoczynek #polenamiotowe #wycieczka #polska #campingfun #camping #tent #caravan #travel #trailer #poland #trip #relax #summer #holiday #campsite #sea #balticsea #beach

Post udostępniony przez HORYZONT PoleNamiotowe&Kemping (@horyzont_kemping)