Opinie

Poniżej przedstawiamy opinie o naszym polu namiotowym HORYZONT. Zapraszamy wszystkich Naszych gości do wyrażenia opinii o polu kempingowym. Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

 

Dodaj Opinie

 
 
Dodaj opinie

* Pola wymagane

 
 

 

 

Drogi Nasz Horyzoncie :) bardzo proszę o piękną pogodę dla wszystkich Waszych Wczasowiczów :) ,a w szczególności tak od 17 lipca :p A tak na poważnie, u Was nawet jak pada, to i tak jakby świeciło słońce! Do zobaczenia niebawem... Pozdrawiam! :*

autor: darekql

dodano: 01-07-2014

byliśmy tam ze znajomymi. troszkę zmino jak na początek czerwca, ale bawliśmy się świetnie. Kemping znakomity! polecamy

autor: Tarnów

dodano: 16-06-2014

Cudowne miejsce z przepięknym widokiem! Byliśmy z naszym sześcioletnim synem pierwszy raz w życiu pod namiotem, ale z całą pewnością nie ostatni. W tym roku również się wybieramy:) Bardzo czyste, klimatyczne miejsce. Jeśli chcecie odpocząć to serdecznie polecam Horyzont.

autor: Asia

dodano: 08-06-2014

Byłam tam dwa lata podrząd :) Czerwiec 2012 i lipiec 2013, w tym roku też planuję :) w skrócie POLECAM!!! miła atmosfera, przyjaźni ludzie widoki znakomite, czystość klasa I jeśli pole namiotowe to tylko HORYZONT :) pozdrowienia dla załogi

autor: Jola

dodano: 06-06-2014

Bardzo dobre pole namiotowe,blisko plaży,zadbane toalety,wspaniali ludzie i wiele wiele dobrych rzeczy . PS.Dobry widok z góry :D

autor: Emil

dodano: 05-05-2014

Jeszcze moment, jeszcze chwila i na Horyzonzie znów rozpalimy grila :)

autor: makalu

dodano: 25-04-2014

Super pole zadbane być może tego lata tam zawitam do was

autor: Zuzanna

dodano: 02-04-2014

Byliśmy we dwójkę z Żoną raz potem drugi i trzeci. Zabraliśmy znajomych (czwarty i piąty)! A teraz szykuje się szósty wyjazd, tym razem z Naszym Maleństwem :) Cudowne Pole Namiotowe, cudowne miejsce z pięknymi widokami, które nigdy się chyba nie znudzą! Do zobaczenia w Wakacje 2014!

autor: darekql

dodano: 28-03-2014

byłem widziałem,w tym roku aż dwa razy!!!ba nawet dostałem zniżkę!!!!!!!!!!pogoda trafiona nawet jak padało;-]]zawsze było co robić.moje dzieci cały czas pytają czy wrócimy tu za rok na śpiącą wydmę(tak im się Wy kojarzycie)zachód słońca-ok pole-ok atmosfera-ok lokalizacja-ok czystość i porządek-ok czy będę w tym roku??na pewno będę chciał a jak będę to z Waszą naklejką(NASZĄ) pozdrawiam!!!!!!!

autor: panas1

dodano: 18-03-2014

Nasz Horyzont- najlepsze pole, ja je od wszystkich we Władku wole! Można się czuć tam bardzo bezpiecznie, bo załoga pola czuwa w nocy i we dnie. W słońcu i w deszczu pole jest piękne, ten widok na morze- po prostu mięknę! Polecam wszystkim i dużym i małym bo pole Horyzont jest moim miejscem stałym ! :)) Pozdrawiam i do zobaczenia w wakacje :))

autor: OlgaW

dodano: 18-03-2014

 

 

 

 

Atrakcje Turystyczne

 
 

Opinie Klientów

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Pole namiotowe HORYZONT

ul. Żeromskiego 174,

84-120 Władysławowo

woj. pomorskie

tel. stacj. 58 774 86 66

tel. 500 256 556

tel. 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Nr konta:

18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

Licznik 1822326

Dziś weszło 153

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Promocje i aktualności

 

 

Kochamy zieleń ❤️🌱🌹💚☀️💛 #kempinghoryzont #kemping #nadmorzem #plaża #władysławowo #chlapowo #wakacje #lato #słońce #natura #wypoczynek #polenamiotowe #wycieczka #polska #campingfun #camping #tent #caravan #travel #trailer #poland #trip #relax #summer #holiday #campsite #sea #balticsea #beach

Post udostępniony przez HORYZONT PoleNamiotowe&Kemping (@horyzont_kemping)