Opinie

Poniżej przedstawiamy opinie o naszym polu namiotowym HORYZONT. Zapraszamy wszystkich Naszych gości do wyrażenia opinii o polu kempingowym. Aby dodać wpis prosimy o skorzystanie z formularza.

 

 

Dodaj Opinie

 
 
Dodaj opinie

* Pola wymagane

 
 

 

 

Super pole zadbane być może tego lata tam zawitam do was

autor: Zuzanna

dodano: 02-04-2014

Byliśmy we dwójkę z Żoną raz potem drugi i trzeci. Zabraliśmy znajomych (czwarty i piąty)! A teraz szykuje się szósty wyjazd, tym razem z Naszym Maleństwem :) Cudowne Pole Namiotowe, cudowne miejsce z pięknymi widokami, które nigdy się chyba nie znudzą! Do zobaczenia w Wakacje 2014!

autor: darekql

dodano: 28-03-2014

byłem widziałem,w tym roku aż dwa razy!!!ba nawet dostałem zniżkę!!!!!!!!!!pogoda trafiona nawet jak padało;-]]zawsze było co robić.moje dzieci cały czas pytają czy wrócimy tu za rok na śpiącą wydmę(tak im się Wy kojarzycie)zachód słońca-ok pole-ok atmosfera-ok lokalizacja-ok czystość i porządek-ok czy będę w tym roku??na pewno będę chciał a jak będę to z Waszą naklejką(NASZĄ) pozdrawiam!!!!!!!

autor: panas1

dodano: 18-03-2014

Nasz Horyzont- najlepsze pole, ja je od wszystkich we Władku wole! Można się czuć tam bardzo bezpiecznie, bo załoga pola czuwa w nocy i we dnie. W słońcu i w deszczu pole jest piękne, ten widok na morze- po prostu mięknę! Polecam wszystkim i dużym i małym bo pole Horyzont jest moim miejscem stałym ! :)) Pozdrawiam i do zobaczenia w wakacje :))

autor: OlgaW

dodano: 18-03-2014

Na Horyzoncie widzę słońce. Czuję zapach morza. Ciepły wiatr omiata twarz. Obok siedzi On i uśmiecha się łagodnie. Wiem co zaraz powie : przynieś mi piwo kobieto! Ech te Kępnie wspomnienia z kempingu :-) Horyzoncie tęsknimy już za Tobą!!! Było romantycznie, zabawnie i wygodnie - wszystko czego na wakacjach trzeba!

autor: mag

dodano: 18-03-2014

jeśli Władek to tylko pole namiotowe HORYZONT POLECAM 100%

autor: soszii

dodano: 17-03-2014

Fantastyczne miejsce, piękne widoki, bliziutko plaży...ale przede wszytkim poczucie bezpieczeństwa, czyste sanitariaty, ciepła woda, zadbane pole, miła obsługa...Pole ma wydzielone sektory, starsi, rodziny z dziećmi czy młodzież, nikt nikomu nie przeszkadza, naprawdę można odpocząć. Nic wiecej poza słońcem nie potrzeba :) Byłam nie raz, wracam ponownie :)

autor: Iwona

dodano: 14-03-2014

Najlepsze miejsce pod namiot jakie znam, byłam już 2 razy i w tym roku również przyjadę:D Polecam...

autor: Oliwia

dodano: 08-02-2014

polecam i pozdrawiam

autor: natalia

dodano: 31-01-2014

dzisiaj wróciłyśmy, polecamy w 100 procentach ! czysto, miejscówka piękna, miła obsługa.... jescze tam wrócimy !:):) dziękujemy :):) z

autor: Sylwia Kras

dodano: 25-08-2013

 

 

 

 

Atrakcje Turystyczne

 
 

Opinie Klientów

 
Akceptujemy płatności kartami płatniczymi

Akceptujemy płatności kartami płatniczymi.

Pole namiotowe HORYZONT

ul. Żeromskiego 174,

84-120 Władysławowo

woj. pomorskie

tel. stacj. 58 774 86 66

tel. 500 256 556

tel. 516 158 188

polehoryzont@gmail.com

GPS: N: 54° 48' 20" E: 18° 23' 11''

Nr konta:

18 1160 2202 0000 0000 6664 8307

Licznik 1929422

Dziś weszło 1627

 

SPECJALNA OFERTA
DLA ROWERZYSTÓW

Dla każdego rowerzysty rabat 10% ( w tej cenie możliwość przechowania roweru w bezpiecznym miejscu pod kluczem )

 

 

Promocje i aktualności

 

 

Kochamy zieleń ❤️🌱🌹💚☀️💛 #kempinghoryzont #kemping #nadmorzem #plaża #władysławowo #chlapowo #wakacje #lato #słońce #natura #wypoczynek #polenamiotowe #wycieczka #polska #campingfun #camping #tent #caravan #travel #trailer #poland #trip #relax #summer #holiday #campsite #sea #balticsea #beach

Post udostępniony przez HORYZONT PoleNamiotowe&Kemping (@horyzont_kemping)